Szállodai Porszívók

LEO
LEO
kicsi, erős, halk

Külön célra kifejlesztett szállodai porszívó 


Egy szállodai porszívó, ami egyben ipari porszívó is. Attól ipari, hogy a mérete ellenére hihetetlenül nagy teljesítménnyel bír, rettentően praktikus, és sokkal gyorsabban lehet vele dolgozni, nem beszélve a nagy szívó erejéről, amit a háztartásbeli porszívók ereje meg sem közelíthet. Ezt a különleges kis készüléket kimondottan szállodákba találták ki, azért, hogy lehessen olyan gépet használni az ott dolgozóknak, amivel a munka egyszerű és nagyszerű. Nagyon sok szobalány dolgozik a szállodákban, akik azért robotolnak egész nap, hogy a vendégek tökéletes tisztaságban és rendben foglalhassák el szobáikat. Éppen ezért egy olyan gépezetet nyújtunk, amivel a munka nem lesz túlságosan fárasztó. Ez mégis hogyan lehetséges? 

A szállodai porszívó különlegessége


Ez a Leo nevet képviselő szállodai porszívó egy rendkívül egyedi darabja az ipari gépeknek. Ez a professzionális munkaeszköz értékesebb, mint gondolnánk. Egy kicsi erős porszívó, amely képes sok éven keresztül tökéletesen működni. Hosszú távú befektetésre ajánlják, hiszen egyszer kell csak megvásárolni, és utána gyorsan behozza a belefektetett összeget, hiszen irtó gyorsan és könnyen lehet vele elvégezni a munkát. 

Praktikus porszívófej tartója arra ad lehetőséget, hogy a porszívófejet ne kelljen még külön kézben fogni, hogy ha nem szeretnénk magunk után húzni. Ráadásul használat közben is jó felrakni biztonságosan a fejet, hiszen aki rendszeresen porszívózik pontosan tudja, milyen idegesítő, amikor a fej eldől, nekiesik valami más értékesebb tárgynak, és máris megtörtént a baj. A következő nagy segítség az a kábel egyszerű feltekerhetősége, mert senkinek sincsen ideje egy forgalmas helyen kábelt tekergetnie.

Zajmentes gumival borított kerekei nem fogják felkelteni a szomszéd szobában alvó vendégeket sem, ami elég nagy pozitívuma egy porszívónak. 
A lépcsőkön való használata is nagyon egyszerű hiszen ez egy kicsi erős porszívó és speciális kialakításának köszönhetően gondtalanul lehet fel és levinni.

Opcionális zsák telítettség jelző van benne, hogy ne kelljen nézegetni, hogy mikor szükséges porzsákot cserélni, és, hogy ne legyen teli zsákkal használva, ugyanis a szállodai porszívó akkor tud teljesen jól működni, mint minden más porszívó is, ha van hely a beszívandó anyagnak kerülnie. Papírzsák használható bele, ezek egyszer használatos kis zsákok ugyan, viszont a cseréje meglehetősen környezetbarát, hiszen így könnyedén le tud bomlani, ellentétben a műanyagzsákokkal, amelyeket vagy ki kell rázni, hatalmas port okozva vele, vagy pedig kidobás után évekig tart a lebomlása.

Szállodai porszívó kis erős

Amiért érdemes a szállodai porszívó használata


Ez a szuper ipari szállodai porszívó egy mindössze 8 kg-ot nyomó kicsi erős porszívó, amely hihetetlenül sokáig tudja a használója feladatát megkönnyíteni és amivel a munka is élvezhető. Beépített 1300 Watt-os motorja felveszi a harcot a makacsabb piszokkal is. Szívóereje 2870, zajszintje hihetetlenül alacsony 2 Lit. A tartálya 12,5 liter, ennek köszönhetően nem szükséges óránként cserélni a tartalmát, hanem hosszú órákig problémamentes munka folytatható vele. Magától visszarántja a zsinórt, és a külső borítása úgy lett tervezve, hogy nehezen tudjon sérülni, hiszen a szállodákban elég sokszor kell húzni-vonni, lépcsőztetni, így az erősebb használattól is erősebbnek kell lennie.

A kicsi erős porszívó hasznossága


Mivel a szálloda egész területén használnak porszívót, így egyben ipari porszívó is, hiszen hihetetlenül masszívnak és erősnek kell lennie, nem kihagyva azt sem, hogy nagyon fontos az alacsony zajszintű legyen, mert a vendégek pihenését nem zavarhatja meg egy porszívó sem. 

Használható ez a gép otthonra, saját felhasználásra is? A válasz: Persze, miért is ne? Ajánljuk ezt a gépet otthonra is, azoknak az embereknek, akik nagy teljesítményt várnak egy porszívótól, de fontos szempont az is, hogy halk és egyben könnyű is legyen. Nem mindenki szeretne nagy porszívót az otthonába már csak tárolás szempontjából sem, így ez a készülék tökéletesen megfelel otthoni célú használatra is. 

Ha úgy érzi, hogy ez a készülék meggyőzte és szeretne az ön otthonába, szállodájába egy ilyen erőteljes készüléket, akkor nyugodtan keressen fel minket! Érdeklődjön telefonon, vagy írjon e-mailt, üzenetet. Munkatársaink már várják hívását!

A szállodai porszívó otthoni alkalmazásra is tökéletesen alkalmas


Valószínűleg már minden családban találkozhattunk olyan emberrel, aki a porszívó hangjától legszívesebben világgá menne. Ez teljesen normális dolog, hiszen bizonyos porszívók meghaladják a 60 decibelt is, amely már rendkívül kellemetlen lehet az emberi fül számára. Ez az erős porszívó olyan különleges tulajdonsággal bír, amely ezt a problémát örökre megoldhatja. Rendkívül alacsony zajszintje van a motornak, így aki messziről kerülte emiatt a porszívózást, az könnyen meg tud majd barátkozni egy ilyen kicsi erős porszívó készülékkel. Nem lehet elégszer megemlíteni, hogy egy hihetetlenül erős porszívó gépezetről beszélünk, hiszen a beépített motor 1300 Watt-on pörög és minden nap hosszú időn át alkalmazható. 

Szállodai erős porszívó

Különleges porszívónk: a szállodai porszívó 


Manapság már egyébként is mindenre kifejlesztettek már egy külön, funkcióban hozzá illő készüléket, ami tökéletesen alkalmazható bizonyos munkákhoz. Legnagyobb újdonság mégis a porszívók világába a szállodai porszívó lett. Ez egy olyan rendkívül erős porszívó, amelyet el sem hinnénk első ránézésre méretéből kifolyólag. Számos olyan különleges funkciója van, amitől nem csak a szállodákban fogják használójuk imádni, de akár otthonra is érdemes lehet beszerezni. De miért emeljük olyan speciális szintre ezt a kicsi erős porszívó gépet?

Mert rendkívül praktikus, hiszen nagyon apró helyekre is befér, a lépcsőn pedig halkan és könnyen lehet mozgatni és gumírozott kerekei miatt, zajmentesen.

Nem csak a kerekek halkak, hanem maga a beépített motor is, hiszen nem engedheti meg egy több csillagos szálloda, hogy zavarja a takarítás a pihenő szállóvendégeket. Mindenki azért megy szállodába, hogy a napi gondoktól távol lehessenek egy kis időre, ne kelljen a takarításra még gondolni sem. Ezt a nyugodt, nehezen megteremtett hangulatot egy hangosabb porszívó rendkívül gyorsan el tudja venni. Nagyon ritka, hogy egy erős porszívó csendes is legyen, és súlyban könnyű, egyszerűen mozgatható. 

Akár otthon, akár szállodában használjuk mindenhol rendkívül jó választás ez az apró gépezet.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!