Betonpolírozás

2021. február 01.
1474
Betonpolírozás

A betonpolírozás, egy finomcsiszolásból és polírozásból álló betoncsiszolási folyamatok a Klindex SuperConcrete rendszeren belül. Általában a beton polírozást akkor alkalmazzuk, ha az adott padlót korábban már csiszolták, vagy a betonpadló kéregerősített, speciális kopóréteggel ellátott. Ebben a két esetben a padló aktuális minőségének, illetve a korábbi kialakításának köszönhetően, gyorsabb, finomabb eljárásokkal felújítható, polírozható. Polírozásról lévén szó, a polírozott beton megjelenése ezt követőn rendkívül fényes, esztétikus lesz.

A Klindex rendszeren belül szerepel két olyan, kifejezetten kéregerősített betonok, és korábban már csiszolt padlók számára kifejlesztett betonpolírozási eljárás, melyek az eredeti sokfázisú betoncsiszolási munkákhoz szükséges idő és költségek töredékéért kínál megoldást. Az egyik High Speed (nagysebességű) gépekkel és a KLINDEX által kifejlesztett betonpolírozó gyémántkorongokkal, a KING CONC padekkel végzett gyorspolírozás az un. SuperConrete "HS" technológia, a másik a KLINDEX SuperConcrete betonpolírozáshoz használatos finom, műgyanta kötéses gyémántszerszámokkal történik ami a SuperConrete "PREMIUM". Az eljárások közti különbségekről, költségekről kérjen felvilágosítást technológusainktól!

betonpolírozás klindex rendszerrel

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!