CSISZOLÁSTECNIKAI KÉPZÉSEK

oktatas01

A KLINDEX RENDSZER világszerte nagy sikert aratott, mert könnyebb, gyorsabb és gazdaságosabb, mint bármely más a piacon elérhető rendszer.

BEMUTATÓ ÉS OKTATÓKÖZPONT!

Nálunk nem csak kipróbálhatja a Klindex gépeket, hanem meg is győződhet róla miért a Klindex padlócsiszolási rendszerek a legjobbak!

Nálunk nem csak kipróbálhatja a Klindex gépeket, hanem meg is győződhet róla miért a Klindex padlócsiszolási rendszerek a legjobbak!

  • A Klindex Super Concrete betoncsiszoló rendszerrel
  • Természetes kövek (márvány, mészkő és gránit stb.) Klindex rendszerű csiszolásával és polírozásával
  • A Klindex gépekkel történő fa, és parkettacsiszolási eljárásokkal
  • Magával a Klindex gépekkel és padlócsiszolási és padlófelújítási lehetőségekről

INGYENES CSISZOLÁSTECHNIKAI TRÉNINGEK

A képzések egy elméleti és egy gyakorlati részből állnak. A nap folyamán megismerkedhet az adott felületre vonatkozó Klindex technológiával, továbbá a gyakorlati bemutató alatt élőben is bemutatjuk a Klindex gépeket és rendszereket! A képzésen a részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

INGYENES OKTATÁS ÉS TOVÁBBKÉPZÉS PARTNEREINKNEK

Partnereinknek és a nálunk csiszológépet vásárlóknak komplett elméleti és gyakorlati képzést tartunk a Klindex technológiáról az oktatóközpontunkban, ahol a különböző felületeken elsajátíthatják a Klindex rendszerű padlócsiszolás rejtelmeit.

Az oktatáson résztvevők megtanulhatják a különböző padlócsiszolási rendszereket:

  • Természetes kőpadlók (mávány, mészkő és gránit) csiszolása és polírozása Klindex rendszerrel
  • Terrazzo és betonpadlók csiszolása és polírozása
  • Klindex Super Concrete betoncsiszoló rendszer
  • Klindex rendszerű fa és parketta padlók csiszolása
  • Különöbző típusú padlók karbantartása, felújítása

Gépbemutató Önnél

Elakadt a munkával és nem tudja, hogyan tovább?
Szeretné az Ön telepehelyén megnézni a Klindex gépeket műkődés közben?

Partnereinknek lehetőséget biztosítunk, hogy a telephelyén vagy az adott munkájánál a helyszínen tartsunk gépbemutatót illetve oktatást! Ezzel a lehetőséggel testközelből éles helyzetben nézhetik meg a gépeket műkődés közben és elsőkézből bizonyosodhatnak meg a Klindex technológia hatékonyságáról és elkészült padló kiváló minőségéről!

oktatas02

Gépbemutató időpont foglaláshoz forduljon hozzánk az sales@klindex.huvagy+36-70-514-26-98-as telefonszámon, vagy töltse ki a lenti ürlapot!

Bemutatóra / Oktatásra jelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!