Modernkori parkettacsiszolás a XXI. század gépeivel

2018. február 12.
1197
modernkori parkettacsiszolás

Modernkori parkettacsiszolás a XXI. század gépeivel A vezető gép és technológia gyártó cég a Klindex folyamatos innovációjának köszönhetően a parkettacsiszolás mára már sokkal egyszerűbb, gyorsabb és szebb végeredményt produkál mint a „hagyományos” parketta csiszolási technikák! .

A parkettacsiszolás mára már sokkal egyszerűbb, gyorsabb és szebb végeredményt produkál mint a „hagyományos” parketta csiszolási technikák!

Köszönhetően a Klindex által kifejlesztett bolygóműves parkettacsiszológépeinek a már nem kell követnei a padló "szállítányát", és nem lesz tőbbé hullámos végeredmény sem:

parketta csiszoló tárcsa    csiszolás modern gépekkel

Nézzünk meg néhány példát, hogy mivel jobb a hagyományos parkettacsiszoláshoz képest a market!

  • Pormentes munkavégzés a csiszolás alatt a kiegészítő porszívó rendszernek és az elszívó keretnek köszönhetően
  • Tökéletesen sík felület, a 360o-ban forgó speciális irányítókerekek (direction wheels) segítségével. 

Felejtse el a „hullám” effektust a padlóban, a Klindex Technológiával végzett parkettacsiszolás a leghatékonyabb, a napjainkban elérhető eljárások közül! Felejtse el, hogy napokig nem lehet megmaradni a lakásban a parkettacsiszolás után, mert cégünk már csak a környezetbarát vizes bázisú lakkokat használ!

Forradalmi gyémátnszerszámos parkettacsiszolás

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!