Bérelhető betonmaró és csiszoló gépek

Bérelhető Lion 430
Bérelhető Lion 430
Nagysebességű polírozó gép
Bérelhető BLASTRAC BMP 215 E
Bérelhető BLASTRAC BMP 215 E
Bérelhető takarítógép

Betonmaró, betoncsiszoló bérlés, kölcsönzés


Az ipari létesítmények, gyárak, de gyakran közintézmények is előszeretettel választják a natúr betonpadlót, amelyre nem kerül további réteg. Ahhoz, hogy ez esztétikus felületű és időtálló kialakítású maradjon hosszú éveken keresztül, nem szabad megfeledkezni a megfelelő utókezelésről, ebben pedig a betoncsiszoló bérlés nagy segítséget fog nyújtani.

betonmaró kölcsönzés és betoncsiszoló gép kölcsönzés
A keményebb felületek lassabban kopnak, de egyaránt szükségük van az időnkénti frissítésre

Mikor ajánlott inkább a betonmaró kölcsönzés a gép megvétele helyett?


Alkalmi betonmegmunkálás és kisebb feladatok elvégzésére nem érdemes befektetni több százezres gépekben, sokkal gazdaságosabb megoldás alkalmanként a betonmaró gép kölcsönzés. A kaució és a napi bérleti díj kifizetésével a számunkra szükséges napokra kérhetjük kölcsön ezeket az eszközöket, amelyek számos felület kezelésében lesz segítségünkre. Gyakori eset, hogy eleinte nem biztos, hogy a legmegfelelőbb munkagépet választjuk ki, azonban betonmaró bérlés során ez egy könnyen megoldható problémának bizonyul majd, így bátran cserélgethetjük a gépeket.

Költséghatékonyan szeretnénk kivitelezni a ránk váró munkát? A betonmaró gép bérlés lehetőséget biztosít arra, hogy a kisebb munkaterületeket, rövidebb időtartamú feladatokat kisebb keretből való megvalósítását. Lakossági munkálatoknál előfordul, hogy a kijelölt terület tagoltabb a kelleténél, és egynél több gép fog kelleni a hatékonyság növelése érdekében. Betonmaró kölcsönzés segítségével egyszerre bérelhetünk kisebb eszközöket például a nehezen hozzáférhető, szűk helyekhez és robosztusabb gépeket a nagyobb, egyenletesebb felületekhez.

A betonmaró bérlés kulcsfontosságú előnyei


Az építőipari munkálatok során visszatérő elem a betonmaró kölcsönzés, akár minimális, akár számottevő marási feladatról legyen szó. Néhány pontban összeszedve az alábbiak a fő szempontok, ha szükséges a betonmaró gép kölcsönzés:

 • Nincs meg rá az összeg vagy nem szeretnénk ipari nagygépekbe fektetni, így sokkal olcsóbban bérelnénk minőségi eszközöket.
 • Több betonmaróra is szükség van, akár egyszerre kéne üzemeltetni őket, de csak néhány napig van rájuk igény.
 • Más kapacitású és típusú gépre van szükség, ugyanis kültérre inkább benzines vagy diesel motormeghajtású betonmaró gép bérlés a megszokott, míg beltérre leginkább az elektromos meghajtású eszközök használata javasolt.
 • Az egyéb csatlakoztatható berendezések lehetősége is az előnyös tulajdonságok közé tartozik, hiszen egy ipari porszívóval ellátott betonmaró sokkal kevesebb port és szennyeződést hagy maga után.
 • A kisebb marási szélességű betonmaró kölcsönzés leginkább olyan feladatok elvégzésére alkalmas, mint a festékek, lakkok vagy ragasztók eltávolítása, vagy éppen aljzatkiegyenlítésre, betonfelület frissítésre vagy csúszásmentesítésre ajánlott.
 • Nagyobb volumenű betonmarók már több centiméternyi marási mélységet biztosítanak, azonban sokkal nagyobb áramfelvétellel működnek és a kisebb helyen való fordulás igen nehézkes lehet.

betoncsiszoló bérlés és betonmaró gép kölcsönzés
Az ipari porszívóval kiegészíthető betonmarók- és csiszolók hatalmas előnyt élveznek, hiszen elvezetik a keletkező por jelentős részét

Betoncsiszoló gép kölcsönzés számos felület kezeléséhez


Nevéből adódóan kifejezetten betoncsiszolásra lett kifejlesztve, azonban a megfelelő felszerelt tárcsával kitűnően képes kezelni a márvány, gránit vagy fa felületeket is. A márvány és gránitlapok használata a mai napig nagy népszerűségnek örvend akár közintézmények (múzeumok, egyetemek) esetében, akár szállodák padlójaként, így több ezer ember is megfordulhat rajtuk rövid időn belül. Alkalmankénti betoncsiszoló bérlés segítségével frissen tarthatók ezek a felületek, ugyanis a finomcsiszolás szépen eltünteti az apró karcokat, amelyekben megragadhatnak a szennyeződések. Sima felületet takarítani is egyszerűbb, ez főként irodaházak és gyárak esetében nélkülözhetetlen tényező, arról a mellékes pozitívumról nem is beszélve, hogy a tükörfényűre csiszolt padló hatékonyan veri vissza a fényt, ezáltal pedig csökkenthetők a világításra fordított költségek.

Betoncsiszoló gép bérlés előtt javasolt átgondolni néhány fő szempontot:


 • Mekkora munkafelületről van szó és hozzávetőlegesen milyen hosszú időtartamra szóljon a bérlés?
 • Mennyire tagolt, nehezen hozzáférhető a felcsiszolni kívánt terület? 
 • Elég lesz egy nagy betoncsiszoló bérlés, vagy több eltérő méretűre és teljesítményűre van szükség?
 • Milyen a padló anyaga és felülete? Betonhoz, greshez, márványhoz, parkettához és hajópadlóhoz is más csiszolófejek szükségesek.
 • A padló kora és állapota szintén meghatározó lehet, hiszen régi kopott parkettából is lehet újat varázsolni némi hozzáértéssel.

Betoncsiszoló bérlés a vásárlással szemben


Természetesen mindkét esetben sorolhatnánk az előnyöket és hátrányokat, azonban bizonyos esetekben a kölcsönzés felé billen a mérleg nyelve. Ilyen például az a tény, hogy csiszoló- és betonmaró gépek kifejezetten nagy méretekkel rendelkeznek, így vásárlás során a tárolásukat is meg kell tudni oldani. Bérlés során egyszerűen visszaadhatjuk őket, ez a probléma pedig megoldódik. Továbbá a karbantartás és tisztítás is a kölcsönző cégre hárul, ez biztosítja, hogy jól működő, bejáratott gépet kapunk az eszköz bérlése során. Ugyan az ár tartalmazza a kopási díjat, a tárcsacserével mégsem kell törődnünk, maximum, ha a padló felületkezelése ezt megkívánja.

Betoncsiszoló bérlés mellé egyéb szükséges tartozékok is kérhetők, amelyek megkönnyítik és felgyorsítják a munkafolyamatokat, ilyen például a csatlakoztatható ipari porszívó, vagy többféle tárcsa. A porszívó már használat közben összegyűjti a keletkező betonport és magába szívja, hogy ne a levegőbe kerüljön, és minél kevesebbet kelljen takarítani a munka befejezését követően. A kölcsönzés ára emellett lényegesen alacsonyabb, mint az eszköz eredeti ára, de nem szabad megfeledkezni a kaució összegéről sem. Ez utóbbi azonban rendeltetésszerű munkavégzés és eredeti állapotban való visszaszolgáltatás fejében visszajár a bérlő részére. 

betoncsiszoló, betonmaró gép bérlés költséghatékonyan
Ipari padlók esetén meghatározó szempont a csúszásmentesség és az egyszerű 

Professzionális betoncsiszoló gép bérlés a Klindextől


Strapabíró és időtálló gépeinket bizalommal ajánljuk bérlésre, ha gyors és minőségi munkavégzés a cél. Padlófelújításra, csiszolásra, polírozásra vagy takarításra az alábbi gépeket ajánljuk:

Bérelhető Lion 430 nagysebességű polírozógép


Forradalmi technológiájú, 4 lóerős padlópolírozó gép, amely képes 800 fordulatot megtenni percenként. Kettős, felcserélhető munkamóddal rendelkezik: talajon lévő kerekekkel és lebegő fejjel csiszolási módban alkalmazható, valamint a kerekek érintkezése nélkül és merevített fejjel használható polírozási módban. Robosztusságát az edzett acél burkolat és az acél fogaskerekekkel ellátott fém hajtóművek biztosítják. Ideális kemény padlók – mint a beton, a márvány vagy a gres – nagy sebességű polírozásához és permetezéses tisztításához. Alacsony zajszinttel és kiváló egyensúllyal működtethető, illetve felszerelhető az egytárcsás gépek szinte minden tartozékával. Fedélzeti porgyűjtővel felszerelve nem engedi ki a szennyeződéseket, emellett pedig egyaránt használható száraz és nedves polírozási munkálatokra is.

Bérelhető BLASTRAC BMP 215 E


Erős konstrukciók és nagy teljesítményt igénylő feladatok kiváló munkagépe, amelyek egyszerű kivitelezésük mellett is igen hatékonyan végzik el a munkát. Forgódobonként három tengelyen elhelyezett wolfram betéttel ellátott marócsillagok végzik a munka nehezét, amelyek a centrifugális erő hatásának köszönhetően erőteljesen dolgozzák meg a felületet. Cseréjük könnyedén eszközölhető, így jelent nagy időveszteséget a rövid csereszünet. Maximális fogásvétele 1 cm, így vastagabb beton eltávolítására több időt kell szánni. Kiválóan alkalmas felületi szintkülönbségek kiegyenlítésére, útburkolati jelek és festések eltávolítására, felületi tisztításra, valamint felületi érdesítésre munkavédelmi szempontból.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!