Ipari porszívó


Ismerje meg a Klindex nagy teljesítményű, öntisztító rendszerrel felszerelt ipari porszívóit, és vizes porszívóit! A Klindex kínálatában talál ipari porszívókat napi takarításra, háztartása számára, talál halk, könnyen mozgatható, költségkímélő modelleket szállodai használatra. Akkor is jó helyen jár, ha kárpittisztítással, esetleg szőnyegtisztítással foglalkozik, vagy ha autókozmetikát üzemeltet, vízmelegítős vizes porszívóink minden kritériumnak eleget tesznek.

Többfunkciós száraz-nedves ipari porszívó


Háztartási porszívóval már szinte mindenki találkozott, viszonylag csendes, kicsi, praktikus gépek, amelyek maguktól visszarántják a zsinórt. Otthoni használatra tökéletesen megfelelnek, azonban számos olyan dologra nem képesek, amelyekre egy építkezés vagy felújítás során szükség van. A barkácsolások során keletkező faforgács, a csiszolás és flexelés után visszamaradó szálló por, valamint a kiömlő víz és folyadékok komolyabb felszerelést igényelnek, erre ad megoldást egy ipari porszívó eladó vagy bérelhető formában.

Az ipari porszívók óriási szívóerővel rendelkeznek, amelyre azért van nagy szükség, hogy a nehezebb hulladékokat (fémforgácsok, törmelék) is könnyedén és maradéktalanul fel tudják venni. Fontos továbbá, hogy egyes munkagépekhez csatlakoztatva (betoncsiszolók) egyből a porszívó tartályába kerüljön az apró szemcseméretű por, ne pedig a környezetben szállva károsítsa a munkásokat.
HEPA szűrővel (HEPA 10, HEPA 13) ellátott ipari porszívóink kiszolgálják az ipar különböző szegmenseit, legyen szó padlócsiszoló gépek porelszívásáról, nehézipari fémforgácsról, vagy nagy mennyiségű élelmiszeripari finomporról. A Klindex ipari porszívói mindig és minden körülmény között állnak rendelkezésére. Nagy teljesítmény, erős motor, folyamatos munkavégzés, könnyű ürítés és hosszú élettartam jellemzi termékeinket.

Másrészt elengedhetetlen tényező, hogy az ipari porszívó eléggé strapabíró legyen, hiszen nem feltétlenül kímélő környezetben alkalmazzák őket. Ebből kifolyólag viszonylag nagyméretűek, akár 25 kg is lehet a súlyuk, amelynek jelentős részét a rozsdamentes tartály teszi ki. Ezek a monstrumok masszív kerekeken gurulnak a könnyű szállításuk érdekében, illetve tartozékaik is ellenálló anyagokból készülnek. A külső fogantyúk jó teherbírásúak, ahogyan a szívócső és a szívófej is időtálló alkatrészek. Ez is megmagyarázza miért annyi amennyi az ipari porszívó ár, hiszen minőségi technológiája révén nem fog elromlani egy hónapon belül. Por feltakarításánál előnyös lehet egy ipari porszívó eladó antisztatikus csővel, ami lehet kicsit nagyobb kiadás, azonban a cső anyaga révén a benne áramló szemcsék nem generálnak töltést, ezáltal pedig nem fognak letapadni sem.

Ha fontos szempont az ipari porszívó ár, akkor is érdemes minőségi terméket választani, hogy az elvárt feladatát megbízhatóan teljesítse hosszú távon is. A jó hír, hogy számos minőségi ipari porszívó akció vagy szezonális leárazások keretében is elérhető.

ipari porszívó ár megbízható működéssel

Modern megjelenésű, kompakt porszívók ipari felhasználásra

A Klindex Junior Compact porszívók számos méretben elérhetők, a legkisebb 37 literes tartálytól egészen a 114 literesig, amelyek törhetetlen műanyagból készülnek. Vannak egy, két és három motorral felszerelt modellek saját hűtésrendszerrel, valamint egyedi kialakításuk által rendelkezhetnek leeresztő csővel a gép hátulján, vagy akár billenő tartállyal a könnyebb kiürítés céljából. A vizes száraz ipari porszívó ár minden esetben a modelltől függ, alkalmanként az ipari porszívó akció keretein belül is megvásárolható.

A Klindex Junior Telecontrol vizes porszívói kicsi (23 L) és nagy (62 L) tartálymérettel is elérhetőek, melyek kifejezetten kézi szerszámok használatához lettek kialakítva. A beépített konnektorok lehetővé teszik a kézi szerszámok megfelelő és biztonságos áramellátását, szükség esetén akár levegős eszközök is alkalmazhatók a segítségükkel. Tartályuk rozsdamentes acélból készült, a vizes szennyeződések felszívására.

A robosztus Klindex Drum gépek kifejezetten nagy mennyiségű víz és iszap felszívására lettek kialakítva, hiszen bármilyen szabványméretű hordóval alkalmazhatók. A nagy területen végzett csiszolási munkálatok során visszamaradó nedves-poros iszap felporszívózása kihívást jelenthet, de nem a Drum ipari porszívó számára. A hordóra való csatlakoztatással hamar eltüntethető az iszap, és a hordótartó kocsi segítségével könnyedén mozgathatóvá és kiüríthetővé válik. Az ipari porszívó ár tekintetében a gép elemei egyben, illetve külön alkatrészenként is elérhetők akár ipari porszívó akció keretein belül.

A Klindex Junior Inox nedves porszívók elég tágas családdal büszkélkedhetnek az egészen apró (15 L) tartályméretűtől a kifejezetten nagyokig (85 L). Króm acél tartályuk strapabíró, képes megbirkózni a komolyabb szennyeződések felszívásával. A habzásgátló rendszer mellett textil és papírszűrőkkel is el vannak látva, illetve egyes modellek rendelkeznek leeresztő csővel (M modellek) vagy éppen billenthető tartállyal (B modellek) is. Az ipari porszívó eladó és bérelhető modellek lehetnek egy, kettő vagy három motorral felszereltek, melyek egyenkénti hűtéssel rendelkeznek. Egyes Junior Inox porszívók csillagszűrővel és mechanikus szűrőtisztítóval felszereltek (SM modellek), de található köztük olyan is, amelyek légbefúvós rendszerrel tisztítják szűrőiket (SC modellek). Érdemes megemlíteni, hogy a 600-as és 800-as kialakítású ipari porszívó ár az alapértelmezett tartozékokra értendő.

Nem szabad megfeledkezni a kifejezetten nagy hatékonyságú Klindex Slurryvac ipari porszívó gépről sem, ami csiszolás közben keletkező iszapot képes feltakarítani. Legyen szó beton vagy természetes kőpadló csiszolásáról, a Slurryvac ipari porszívó eladó vagy bérelhető formában is elérhető nálunk, hogy gyorsabban és látványosabban tisztítsa a felületet, mint a hagyományos módszerek.

Kárpittisztító ipari porszívó eladó és bérelhető formában


A kárpittisztítás számos autószalonban és forgalmas szállodákban bevett gyakorlat az ülések, bútorszövetek és szőnyegek felfrissítésére, hideg és meleg vízzel, illetve gőzzel is. Érdemes figyelni a szezonális leárazásokat, amikor a kárpittisztító és ipari porszívó akció keretein belül alacsonyabb áron is beszerezhető.

A Klindex Junior Lava egy többcélú takarítógép, amelynek rendszere a befecskendezésen és felszíváson alapszik, ezáltal számos felület megtisztítható a segítségével, így a szőnyeg mellett akár járólap is takarítható vele. A vizes fázis mellett hagyományos porszívózásra is alkalmas, ennek ellenére a kis méretű ipari porszívó ár igen kedvező.

A Klindex Falcon kárpittisztító már egy robosztusabb befecskendező-felszívó takarítógép, amely közkedvelten használt autótakarítások során is.

A Klindex Hot Flash egy továbbfejlesztett hidegvizes felszívógép, amely beépített vízmelegítőjének köszönhetően közel 60°C-os melegvízzel dolgozik, ezáltal alaposabb tisztításra képes kárpiton és szőnyegen.

A Klindex Vapor Little egy kisebb és kompakt professzionális gőztisztító, amely a tisztítás mellett fertőtlenítő hatást is biztosít a forró gőznek köszönhetően. Ennek a ’nagytestvére’ a Vapor Max, mindkét gép tökéletes tisztaságot eredményez.

ipari porszívó tartós használathoz robbanásbiztos porszívó

Porzsákkal vagy anélkül?


A porzsák nélküli porszívás szinte elképzelhetetlen volt egy időben, amelyet az otthoni vagy ipari porszívó ár mellett pluszban ki kellett fizetni. Az összegyűjtött port ezután egyszerűen ki lehetett dobni a kis tasakkal együtt, azonban csak száraz dolgokat lehetett összeszívni bele. A porzsák nélküli rozsdamentes tartályok azonban vegyesen szedik össze a szennyeződéseket, száraz és nedves szemetet egyaránt. Az összegyűlt hulladék ezután egyszerűen kiönthető, vagy leengedhető egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett leengedőszeleppel. Ennek ellenére ugyanúgy használható porzsákkal is, hogy elkerülhető legyen a gép belsejének összekoszolódása. Egy dologra kell odafigyelni csak, hogy nedves szívás esetén ne legyen benne porzsák, mert a folyadék egyszerűen eláztatná azt. Nagy mennyiségű folyadék feltakarítása esetén is biztosítani kell a részleges levegőáramlást. A maximális szint elérését követően a gép biztonsági szelepe leállítja a szívást. 

Az ipari porszívó ár függhet attól is, hogy mennyire fejlett a belső rendszer, hiszen egyes gépek automata filtertisztításra is képesek. A Klindex Automatic Self Cleaning (automatizált öntisztítás) rendszerének köszönhetően hosszú és folyamatos lehet a munkavégzés. Ennek oka, hogy a vezérlés teljesítménycsökkenés nélkül képes felváltva remegtetni és tisztítani a két szűrőt, amelyeknek tartalma közvetlenül porzsákba kerülhet. Ha ez kézzel történne, az egyrészt rontana a hatékonyságán, hiszen por kerülne vissza a légtérbe, másrészt pedig külön időt kellene fordítani rá, ami megakasztja a munkafolyamatot. Sok olyan ipari porszívó eladó, amelyeknél ezt a technikát alkalmazzák a hatékonyság nevében. Emellett csatlakozóaljzattal is el vannak látva, így plusz szerszámgépek is működtethetők erről az elosztóról.

Miért kitűnő választás akár szállodák számára is?


A hoteleknek rengeteg szempontot kell szem előtt tartania, hogy tökéletes szolgáltatást nyújthassanak vendégeik számára. A szobák egy-két naponta takarításra kerülnek, azonban a porszívókat a szálloda egész területén használják. Legyen viszonylag kisméretű, mobilis, kompakt, emellett halk működés és könnyű kezelhetőség jellemezze. Ezen felül elengedhetetlen, hogy nagyfokú tisztítást lehessen elérni vele, ne engedje vissza a port a környezetébe. Éppen ezért is kitűnő választás egy ipari teljesítményű gép, ami javít a levegő minőségén kedvezve ezzel az allergiások és gyermekek számára is. Kialakításuknak köszönhetően könnyen tárolhatóak, nem foglalnak sok helyet, valamint az ipari porszívó ár érték arányban is igen kedvező. A nemzetközi piac számára közismert és kedvelt szállodai porszívója a Klindex LEO, amely méretével ellentétben igen erős kisgépnek számít. A hotelekben nagyon fontos szempont a nyugodt környezet fenntartása, ezért a Klindex LEO kialakítása során kifejezetten a csendességére törekedtek, így még a kerekei is gumírozottak.

gyors és hatékony ipari porszívó ár eladó

Gyors és hatékony ipari porszívó akció keretein belül is beszerezhető, akár szállodák számára is

Összességében elmondható, hogy lényegesen különböznek az ipari porszívók az otthoni hagyományos társaikhoz képest és ez nem csak a teljesítményre igaz. Számos ipari porszívó akció mellett is többfunkciós kiegészítőkkel beszerezhető, hogy tényleg minden esetben helyt álljon.

Amennyiben kérdése van, nem tudja melyik porszívót válassza, vegye fel velünk a kapcsolatot és készséggel segítünk!

Kapcsolatfelvétel

A robbanásbiztos porszívó előnyei


Rendkívül gyors a vele folytatott munka

Hihetetlenül gyorsan szívnak, és további időt lehet megspórolni azzal, hogy nagy kerekük, és praktikus kialakításuknak köszönhetően könnyen mozgatható, szállítható. 

Hosszú élettartamú

Azt szeretnénk, hogy a belefektetett pénz megtérüljön és ügyfeleink elégedettek legyenek a robbanásbiztos porszívó bármelyikével. Tervezőik úgy alkották meg őket, hogy hosszú évekig szolgálhassák a készülékek használóját, ráadásul folyamatos, mindennapos használatra is tökéletesen alkalmasak legyenek. Rendkívül masszív készülék, erős vázzal és strapabíró tartozékokkal. A kerekei egészen nagyok, és nem túl hangosak, szívófeje szintén könnyen mozgatható.

Ipari robbanásbiztos porszívó

Erős robbanásbiztos porszívó, nagy teljesítményű motorral

Ezek a gépek csúcsteljesítményű motorral lettek ellátva, amelyek rendkívül erősek. Napi használatra teremtették őket. Mindegyik ipari porszívó eladó, és alig várják új használójukat, hogy együtt végezhessék a munkát. Olyan robotok, amelyeknek fő célja a robbanásveszélyes ítélt padlók takarítása. Ilyen helyek lehetnek például a liszt, festék üzemek, gyógyszergyárak és kenyérgyárak, hiszen ezekben a létesítményekben az üvegpor, a homok vagy a korund robbanásveszélyes közeget teremthet a levegőben. Éppen ezért ajánlott gyógyszer és vegyiparban alkalmazni. Az ipari porszívó ár függ attól, hogy mekkora a porszívó, vagy az abban található motor, továbbá, hogy milyen egyéb tartozékai vannak.

Biztonságos, robbanásbiztos porszívó 

Szűrési felülete 2 m² is lehet. Áramlási sebessége pedig azért figyelemre méltó, mert ezáltal akkor is működik, ha rendkívül sok apró szemcséjű por van a légtérben. A robbanásveszély elhárítása végett a kialakításuknak köszönhetően a robbanásbiztos porszívó mindegyike megfelel az ehhez szükséges előírásoknak és követelményeknek.

Vizes vagy száraz robbanásbiztos porszívó 

Az ATEX ipari porszívó eladó változatai nagyon különleges eszközök. Az ipari porszívó ár változhat a fajták között, hiszen megvásárolható vizesen és szárazon használható kiadásai is. A vizes porszívó azért hasznos, mert a letapadt koszt, mint egy többfunkciós szívó-felmosógép, fel tudjuk takarítani vele, ráadásul nem csak padlót, hanem a bútorokat is ki tudjuk vele tisztítani.

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása