Öntisztító Ipari Porszívók

Supervak 300
Supervak 300
Supervak 300 SC/ASC/RX, nagy teljesítményű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 250
Supervak 250
SUPERVAK 2500 SC/ASC/RX, nagy teljesítményű, öntisztító, iprai porszívó
Supervak 200
Supervak 200
SUPERVAK 200 ASC/RX, nagy teljesítményű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak X2
Supervak X2
SUPERVAK X2, Automata Air-Pulse rendszerű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak X3
Supervak X3
SUPERVAK X3, Automata Air-Pulse rendszerű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 90
Supervak 90
SUPERVAK 90 ASC/SC, nagy teljesítményű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 80
Supervak 80
SUPERVAK 80 ASC/SC, nagy teljesístményű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 80M
Supervak 80M
SUPERVAK 80M SC, nagy teljesítményű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 77
Supervak 77
SUPERVAK 77SV nagy teljesítményű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 76
Supervak 76
SUPERVAK 76 SV/SN nagy teljesítményű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 75
Supervak 75
SUPERVAK 75 SV/SN nagy teljesítményű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 67
Supervak 67
SUPERVAK 67 Air-Pulse rendszerű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 66
Supervak 66
SUPERVAK 66 Air-Pulse rendszerű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 65
Supervak 65
SUPERVAK 65 Air-Pulse rendszerű, öntisztító, ipari porszívó
Supervak 90M
Supervak 90M
SUPERVAK 90M, nagy teljesítményű, öntisztító, ipari porszívó

Öntisztító porszívó


A szabadalmaztatott "Automatic Self Cleanincg" rendszernek köszönhetően a Klindex öntísztítő elszívói lehetővé teszik a folyamatos munkavégzést, hiszen a vezérlésnek köszönhetően felvátlva remegteti és tisztítja a szűrőket anélkül, hogy csökkenne a teljesítmény. A porszívóink között megtalálhatóak a  LONGOPAC, előre felfűzött, zsákos rendszerrel ellátott kivitelek is amik lehetővé teszik, hogy a tartályt egyenesen egy zsákba ürítsük.

Öntisztító porszívó az Ön otthonában


Van, aki kifejezetten szeret takarítani, mégha kevés ilyen embert is ismerünk, ők kikapcsolódásként élik meg a kötelező házimunkát. Jó érzés a munka végeztével meglátni a tiszta lakást, hiszen elmondhatjuk, hogy valami szépet hoztunk létre. Szívesebben látunk vendégül embereket az otthonunkban, hogy ha tudjuk, hogy nem kell szégyenkeznünk a poros bútorok és koszos padló miatt. Akik jó szívvel kezdenek bele a porszívózásba, azok az emberek szeretik, ha ezt megfelelően hatékony eszközzel tehetik meg. Ezeket az öntisztító porszívó gépeket arra találták fel, hogy a munka minél kényelmesebb, könnyebb és élvezetesebb legyen. Nagy kerekeket szereltek rá, és így nem kell a gépet rángatni, vonszolni, hanem könnyen vezethetjük a szobákban, nem fog megakadni a küszöbökön sem.

Az öntisztító porszívó különlegessége


Nem csak azoknak az életét könnyítik meg ezek a szuper készülékek, akik odavannak a takarításért, hanem azokét is, akik szeretnének minél hamarabb túlesni rajta, hogy aztán napokig ne kelljen foglalkozni vele. Az otthonunkban is tökéletesen helyt áll egy ilyen gép, de gyárakban, szállodákban, nagyobb területekre lett leginkább kitalálva. Ez egy olyan gép, ami önmagát tisztítja, így nem kell még plusz munkát csinálni, nem szükséges összekoszolni a kezünket. A porzsák egy kar egyszerű lenyomásával megtelíthető, addig pedig egy nagyméretű tartályba kerül a felszívott por és kosz. Ezek a gépek súlyra ugyan nehezek, de nagyon könnyen mozgathatóak kialakításuknak köszönhetően. Mindegyik Supervak porszívónk gyorsan elvégzi a munkát, és használata rendkívül egyszerű. Mivel ipari porszívóról beszélünk, így csúcskategóriába sorolhatjuk őket a szívó teljesítményük miatt. A Supervak márkából 12 darab öntisztító porszívó különlegesség közül lehet választani. Mindegyik hasonló, de mégis csak eltér néhány funkcióban, hiszen azt szeretnénk, ha mindenki megtalálná a számára legideálisabb készüléket. Ha még nem hallott az öntisztító porszívó termékekről, akkor érdemes elolvasni az alábbi cikket.

öntisztító porszívó hatékony munkához
A Supervak 76 típusú öntisztító porszívónk két egymástól elkülönített motorral van felszerelve, amelyeket külön is használhatunk

Mit tud egy öntisztító porszívó, amit a többi gép nem?


Ezek a szenzációs gépek rengeteg adottsággal lettek ellátva, hogy használója teljes mértékben meg legyen vele elégedve. Öntisztító szűrővel lettek ellátva, továbbá Longopack nevezetű végtelenített gyűjtőszákot szereltek bele, így nem kell folyamatosan azon aggódni, hogy túl gyorsan telik meg a porzsák, hosszú ideig használhatjuk megállás nélkül. A Longopack azt teszi lehetővé, hogy ha megtelt a tartály, akkor a felfűzött porzsákba egy kar lenyomásával beleengedjük a tartály tartalmát, és a gépet nem kell leállítanunk, a munkát erre az időre nem kell felfüggeszteni. Egyszerűen csak leszedjük a megtelített porzsákot, kiürítjük és visszacsatolás után rögtön folytatható a munka. Kezeink ezáltal tiszták maradnak, nem kell a gép belsejébe turkálnunk, hogy el tudjuk távolítani a beékelődött koszt, ahogyan az otthoni porszívóknál szükséges. A másik pozitívuma, hogy nem cipelünk felesleges terhet, nincs szükség a készülék mozgatására a tartály kiürítéséhez.  Külön található benne egy szűrő, azért, hogy a porszívó motorját védjük ezzel, így a motor tiszta és erős maradhat hosszú éveken keresztül. Nem utolsó sorban ezeket a gépeket kompresszorként is használhatjuk hatalmas erejének köszönhetően. Ezeknek a nagy gépeknek továbbá rendkívül erős szerkezete van, úgy terveztük őket, hogy sok éven keresztül tökéletesen helytálljon.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!