Padlófelújító készletek

ELICA GYÉMÁNTKORONGOK
ELICA GYÉMÁNTKORONGOK
Forradalmi gyémántkorongok, amikkel a felújítás hatékonysága és minősége megkérdőjelezhetetlen
SUPERSHINE gyémántos pad márvány és mészkő padlók felújításához
SUPERSHINE gyémántos pad márvány és mészkő padlók felújításához
SUPERSHINE SOFT, gyémántos pad márvány és mészkő padlók felújításához

A Klindex felújító gyémántos padekkel a klüönböző padlók rendkivül könnyen felújíthatóak! Az padlófelújító készleteket használhatja márvány, mészkő, terrazo és beton padlókon és nincs szükség másra csak egy egytárcsás gépre. SŐT az öntött cement padlókat mint pl.: Mapei Ultratop már egy egytárcsás géppel is fel tudja polírozni!

Nincs szükség csiszolásra, vegyszerekre csak egy egytárcsás gép (Pl.Rocky) kell és a Supershine korongok!

A felújító korongok között három típus áll rendelkezésre:

1, Supershine SOFT rendszer

  • Gyémánt pad puha hordozófelülettel, a takarító korongokhoz, pad-ekhez hasonlóan takarítógépeken is használható és rendkivül gyorsan és hatékonyan helyreállítható a márvány és mészkőpadlók fénye.

2, Supershine PLUS rendszer

  • Gyémánt pad félkemény hordozófelülettel "narancsbőr" hatás nélkül. Akár normál egytárcsás géppel használva is olyan eredményt lehet velük elérni, mint a professzionális csiszológépekkel.

3, Klindex ELICA rendszer

  • A legjobb megoldás beton, márvány és terrazo padlók polírozásához és felújításához. Kiválóan alkalmazható öntőtt cement padlók (pl.:Mapei Ultratop) csiszolásához és polírozásához

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!