Egytárcsás suroló és gyalogkiséretű takarítógépek

Bérelhető Takarítógépek

Bérelhető Sfera 500
Bérelhető Sfera 500
Bérelhető gyalogkiséretű takarítógép

Bérelhető takarítógép


Sokak számára fejtörést okoz az ideális ipari takarítógép megtalálása, de nem tudják melyik lenne számukra a megfelelő padlótisztító. A Klindex erre is gondolt. Ma már könnyen ki lehet kölcsönözni, kipróbálni a gép tudását, ha csak alkalmi takarításokra van szükség.

Mikor érdemesebb a padlótisztító gép kölcsönzés?


  • Olcsóbb

Ha valaki nem szeretne sokat költeni egy takarítógépre, nem szeretne újat venni és úgy érzi, nem használná rendszeresen, akkor bizony sokkal érdemesebb egy takarítógép bérlés, ami árban is jobb, mintha megvásárolná a gépeket.

  • Könnyebb és kisebb

Nem mindenki szereti az óriás monstrumokat, a nagyobb ráülős felmosógépeket, amelyek nagy hanggal járnak és esetleg nem mindenki ért a működtetéséhez. Viszont ott vannak azok a kisebb, gyalogkíséretű takarítógépek, amelyekkel bárki könnyen dolgozhat, kipróbálhat, ugyanis sokkal egyszerűbb a kezelésük. Előfordulhat, hogy a takarítani kívánt padló terület jobban fel van tagolva és több, kisebb beugrók találhatók, ahová a nagy gépek nem férnének be rendesen. Egy kisebb padlótisztító gép kölcsönzés által könnyebb lehet a munka. A méret ne tévesszen meg senkit. A Klindex kisebb gépei is tökéletesen megállják a helyüket. Hatalmas szívóerővel rendelkeznek és a tisztító képességük sem okoz csalódást.

A padlótisztító gép bérlés előnyei


•    Nem foglalja a helyet

Vannak olyan helyek, ahova egy rendes takarítógép el sem férne, legyen szó akár kisebbről, akár nagyobbról, vagy egyszerűen csak az emberek nem szeretnék tárolni. Esetleg más tárgyaktól venné el a helyet, akkor egy takarítógépnek a kikölcsönzése előnyösebb számukra.

•    Csak kipróbálásra

Ha valaki szeretné megtapasztalni, hogy mit tudnak ezek a gépek, hogy mégis mi az az ok, amitől jobb lesz egy ipari tisztítógép, mint egy egyszerű porszívó vagy felmosó, mi az, amitől mindenki megszereti, aki csak használja, de sosem mert venni egyet, aggódott a csalódástól. Itt van a megfelelő lehetőség arra, hogy egy takarítógép kölcsönzés megváltoztassa a véleményét erről, elűzze az ezzel kapcsolatos félelmeit, hogy kipróbálja és megszeresse a Klindex többfunkciós ipari tisztítóit.

•    Egyszeri alkalomra kell

Bármikor jöhet egy olyan alkalom, amikor a padlóink tisztaságát nem bízhatjuk az otthoni felmósóinkra, portörlő szivacsainkra, vagy a hagyományos porszívóra. Lehet szó egy hirtelen jött esküvőszervezésről egy kastélyban, vagy egy frissen megnyitott épület, lehet az egy új gyár, egy bevásárlóközpont, vagy egy kisebb áruház, esetleg étterem. Az első benyomás eléggé fontos, hogy a kívánt embereket elkápráztassa a helynek a tisztasága, megjelenése.

Ipari takarítógép bérlés a tökéletesen tiszta padlóért


Mi emberek néha nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos szerepe van egy padlónak, de hiszen az az épület alappillére. Azon áll az épület és azon állnak a rajta közlekedő emberek.

Takarítógép kölcsönzés
Ha valaki lenéz a cipőjére, biztosan meglátja az alatta lévő padlót is.

Ipari takarítógép kölcsönzés padlótisztításhoz és a padló porszívózásához


Egy tiszta padló az embereknek kellemes látványt nyújt, és ami az egyik legfontosabb dolog, az a komfortérzet megteremtése. A szállodákban nagyon fontos szerepet nyújt a tisztaság, ez az első, amit a véleményekben kifejtenek, amelyeket megosztanak másokkal. „Szép és tiszta hely volt, máskor is szívesen visszamennék!” Fontos az éttermekben, hogy szépen tisztított padlóval rendelkezzenek, és, hogy csillogjanak, hisz ez az, ami vonzóvá teszi az emberek számára a helyet. Sok problémát tud okozni a táskák elhelyezése a várótermekben is például. Magunk mellett nem fér el, a koszos padlóra pedig senki sem helyezi szívesen. A kellemetlen eseteket el lehet kerülni egy megfelelő tisztítógéppel.

Takarítógép kölcsönzés a Klindextől


Bérelhető gyalogkíséretű takarítógépünk a Sfera 500. A Sfera 500 padlótisztító gép saját, beépített akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátoros technika megkönnyíti a gép mozgatását, a munka előrehaladását. Fél méter szélességben tisztítja meg a padlót a makacsabb szennyeződésektől is, miközben a felesleges port és oda nem illő anyagokat maradéktalanul magába szívja.

bérelhető takarítógép bérlés
A padló tisztasága az emberek egészségének megóvása érdekében is rendkívül fontos. A baktériumok számának lecsökkentése megelőzi a padlóról összeszedett betegségeket is. Erre a legmegfelelőbb megoldást nyújtja a takarítógép bérlés.

Ha kérdése merül fel a padló tisztítógép bérlés során, nézzen körül honlapunkon, részletesebb információkért kérjen ajánlatot.

Elérhetőségeink

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!