Polírozó gépek

TORNADO polírozó gép szett
TORNADO
Nagy fordulatú HIGH SPEED gép kis és közepes felületekre
HURRIKANE polírozó gép szett
HURRIKANE
HIGH SPEED GÉP 710 MM-ES MUNKASZÉLESSÉG
KRISTAL REVOLUTION
KRISTAL REVOLUTION
Egytárcsás polírozó és takarító gép

Polírozó gép


A Klindex polírozó gépek között megtalálja az Önnek megfelelő méretű gépet legyen szó: kicsi, közepes vagy egészen nagy felületek polírozásáról!
A kínálatunkban található polírozó gépekkel szinte bármilyen felület polírozására alkalmasak:

  • márvány, mészkő polírozás
  • gránit polírozás
  • beton padlók polírozása
  • különböző típusú padlók karbantartása

Padló polírozó gép

High Speed polírozó gépek, mint erőteljes monstrumok


A HURRIKANE, TORNADO és HERCULES nevek már önmagukban erőt sugallnak, nem csoda hát, hogy a 600-1800 közötti fordulatszámú polírozógépek ezeket a neveket viselik. A nagy munkaszélességnek köszönhetően jelentősen megkönnyítik a munkavégzést, emellett kül- és beltéren egyaránt használhatóak. A polírozási és padlófényezési feladatokon kívül hatékonyan tisztítanak, hogy makulátlan legyen a végeredmény.

klindex polírozó gép szett kiváló polírozógép ár mellett

Továbbá a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően a Klindex polírozógépek felhasználási lehetősége "végtelen".

A márvány- és gránitpadlók már évszázadok óta az eleganciát képviselik, ezért választja őket például számos szálloda is. Azonban az efféle padlózatnak szüksége van a rendszeres tisztításon kívül a megfelelő karbantartásra is, hogy megőrizze eredeti fényét. Minőségi csiszoló- és polírozógép szett segítségével szerencsére mi sem egyszerűbb ennél.

Napjainkra a beton is hasonló szerepet tölt be, hiszen nem csak és kizárólag gyárak és üzemek alkalmazzák, mint tartós és könnyen kezelhető felületet. Számos technológiai fejlesztés és kezelőanyag teszi lehetővé, hogy ne csak időtálló, de mutatós és szép megoldássá váljon. A régi, töredezett, porló beton is újszerűvé varázsolható a megfelelő keményítő anyagokkal és impregnálószerekkel, amelyet aztán a polírozógép tükörszerűen felfényezhet. A különböző betonszínezők nem alkotnak külön réteget, hanem a felső részbe ivódva festik meg a kívánt részeket, akár különböző formákat vagy logókat megformálva. Azonban hiába az igényes megmunkálás, a mintázatos festés, ha a padló felülete lassacskán tele lesz karcolásokkal és idővel teljesen mattá válik. Hiába a tömör szerkezet, ha folyamatos használatnak és terhelésnek van kitéve, legyen az márvány, gránit vagy beton. A behordott kosz, por, sár, homokszemcsék állandó súrlódása a cipőtalpak, asztal- és széklábak alatt helyileg dörzsölik le a felületet. Egy rutin eljárással azonban könnyen orvosolható olyan polírozógépek formájában, amelyek nem csak políroznak, de tisztítanak is. A polírozógép ár is számos tényezőtől függhet, a méret, a márka, a polírozófejek mind-mind befolyásolhatják.

polírozógép ár

A tükörfényesre polírozott padló nem csak modern hatást kelt, de könnyen tisztítható is

Polírozógép, padló fényesítő gép szett sokrétű munkához


A méltán legjobb padlócsiszolási rendszernek mondott Klindex technológiával több évtizedes, ütött-kopott, elhasználódott padlók is visszanyerhetik tükörfényüket. Egy teljes körű csiszolás és polírozás fokozatosan egyengeti el a göröngyös és megkarcolt felszínt, ami nagyjából tíz, egyre finomodó lépést jelent. A polírozógép számos eltérő fejjel használható, attól függően milyen eredményt kívánunk elérni vele: egyszerű matt padlótól kezdve egészen a selyemfényű megjelenésig. A fugák észlelhetősége egészen minimálisra csökken, a padlófelület egységessé válik, nem kelt darabos hatást. Természetesen új beton- vagy márványpadló lefektetését követően is bátran használható egy jól felszerelt polírozógép szett, melynek segítségével nem csak a kinézete javítható, de a strapabírósága is. Nem csak fölösleges fuga távolítható el általa, de a száradást követően megmutatkozó minimális szintkülönbségek, egyenetlenségek és pórushibák is. 

Érdemes először lekezeltetni a felületet, hogy az éveken át történő használat után se legyen feltétlenül szükséges a mélycsiszolás, hanem elegendő legyen egy kevésbé invazív csiszolás is. A padlópolírozás azonban nem csak ’szépészeti beavatkozás’, hanem a csiszolás megfelelő befejező fázisa, amellyel jelentősen megóvhatóak mind a márvány-, a gránit- és a betonpadlózatok. A potenciális kezelőanyagok segítségével a kopásállóság növelhető, valamint a mikroporózusság is megszüntethető tömörítő anyagok használatával. A fokozottan igénybe vett padlók impregnálószerrel való kezelése védelmet nyújthat a különböző kiömlő folyadékok ellen (víz, olaj, zsírok), azonban számos más anyag, kemikália (savak) károsíthatja a padlózatot.

A polírozógép ár vagy annak kölcsönzése az eszköz mechanizmusától is függ, hiszen eltérő kezelési gyakorlatot igényelnek. Ezek az előnyök abban az esetben érhetőek el minőségi kivitelezésben, ha a megvalósítás megfelelő gépparkkal és csiszolási-polírozási rendszerrel történik.


Padlófelület kezelési tanácsokért, polírozógép ár és bérlés végett, illetve hasonló kérdésekért keressen minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Hogyan válasszunk gépet padlópolírozáshoz?


Mi a közös a márvány, a gránit, a mészkő és a beton padlókban? Mindegyik úgy adja vissza legjobban a természetes és esztétikus megjelenését, ha a megfelelő módszerrel fel vannak csiszolva. Éppen ezért is fontos felmérni az igényeket polírozó gép választás előtt, hogy biztosan a legmegfelelőbb berendezés mellett döntsünk.

polírozó gép a minőségi munkavégzéshez
Egy géppel az alapos fényezésért és tisztításért

Munkaszélesség, területnagyság és egyéb tényezők

Elsősorban érdemes a padlózat minőségének meghatározásával kezdeni: nem csak az alapanyaga fontos, hanem a kopottsága és elhasználódottsága is. Magas igénybevétel mellett gyakoribbá kell tenni a padlópolírozást, hogy mindig teljes fényében ragyogjon. Tágas terek és nagy szabad felületek esetén előnyös minél nagyobb gépet választani, mint a HURRIKANE széria modelljei, hogy az akár 710 mm-es munkaszélességének köszönhetően könnyen és gyorsan haladjon a munka. Kültéri és beltéri alkalmazásra egyaránt ajánlott gép, valamint multifunkciós feladatok elvégzésére is használható, mint a padlócsiszolás és polírozás, valamint ezen kívül számos tisztítási feladatot is ellát. Igaz ez a Klindex összes polírozó gép szériájára is, hiszen temérdek számú kiegészítővel rendelkeznek, így rendkívül sokféle munkára kiválóan alkalmasak. Ez azért is jelent nagy előnyt, mert a már említett különböző típusú csiszolt padlók (márvány, gránit, mészkő) kissé eltérő karbantartást igényelnek, azonban ez a fajta változatosság nem igényel különböző gépeket, csupán eltérő polírozófejekre van szükség.

Mitől válik mattá a csiszolt felület?

A folyamatos lépkedés, behordott sár és homok lassan és hosszútávon karcolja össze a felpolírozott felületet, így előbb vagy utóbb kezelésbe kell venni. Nem csak a cipőtalpak képesek apránként elkoptatni a padlót, hanem az állandó jelleggel mozgatott bútorok is hozzájárulnak a mattuláshoz. Nagyobb igénybevétel esetén, mint például gyárakban, ahol napi szinten mozgatnak rajta nehéz tárgyakat, ez a kopás gyorsabban és szembetűnőbben megy végbe. A megfelelő polírozógép segítségével azonban hamar újjá lehet varázsolni a beton- vagy márványpadlót, eltüntetve a kisebb-nagyobb karcolásokat. Gyakori probléma a lapok közötti illesztések megjelenése, ahol sokkal látványosabban gyűlnek össze a szennyeződések és kirajzolódnak a szélek. Egy szálloda esetében ez kifejezetten nem esztétikus látvány, amit egy hatékony polírozás szembetűnően képes megszüntetni. A fényezés mellett, mintegy „mellékállásként” egyszerre tisztítanak is, illetve külön tisztítófej felszerelésével még eredményesebbé tehető a takarítási funkció. 

megfizethető polírozó gép ár, az összekarcolt padló javításához
A folyamatosan mozgatott bútorlábak is összekarcolhatják a fényezett padlót

Klindex polírozó gépekkel a tükörfényes padlóért

A Klindex polírozó gépei között megtalálhatók a kis- és nagy felületekhez legoptimálisabb berendezések, így ha nem egy egész iparcsarnokot kell felfényezni, elegendő lehet egy TORNADO szériás padlópolírozó is. Magas fordulatszáma lehetővé teszi a beton és más egyéb bevont felületek polírozását is, emellett pedig viszonylag kisebb munkaszélességével szűkebb helyekre is befér. A beépített elszívórendszernek köszönhetően egyszerre képes polírozni és tisztítani a felületet. Nem mellékes tulajdonsága, hogy 4 lóerős beépített motorjával az egyik legerősebb egyfázisú polírozó berendezésnek számít.

Profi polírozógép segítségével egyszerű a munka

A Klindex padlócsiszolási- és polírozási rendszere lehetővé teszi, hogy az erősen elhasználódott padlókból újszerűen csillogó felület jöhessen létre, mindezt úgy, hogy a gépek váltakoztatása helyett a cserélhető tárcsákra és fejekre helyezi a hangsúlyt. A polírozás azonban sosem egyszerű padlófényezés, hanem egy folyamatlezáró és befejező lépés, amely során számos felületkezelő anyag is szerepet játszik. Ezek a felületkezelő szerek általános védelmet biztosítanak a szennyeződések ellen, víztasztító réteget képeznek és hosszútávon ellenállóvá teszik a padlót a mattulással szemben.

A megfelelő polírozó gép és az ahhoz szükséges polírozó- és tisztítófejek kiválasztásában szakmai segítséget nyújtunk számos szempontot figyelembe véve.

Polírozógép használata - eltérő modellek más és más alkalmazásra


Polírozógép szó hallatán először azokra a kis gépekre gondol mindenki, amelyek egy kézben könnyedén elférnek mindenkinél, nem nyomnak 10 kilónál többet és csak kisebb tárgyakat, esetleg autókat lehet velük polírozni. Azonban az általunk forgalmazott ipari polírozógépek kicsi, közepes, vagy éppen a nagyobb padlókhoz lettek kitalálva. Van belőlük könnyebb, 60-70 kg-os változat, és van, amelyik viszont bőven eléri a 150 kg-ot is. Minden egyes padló polírozó gép arra a célra készült, hogy a régi, megkopott és fényét vesztett padlókat fényesre, csillogóvá varázsolja egyszerűen és gyorsan.

  • Tornado 20

Az egyik legjobb padló polírozására szánt gépünk a Tornado 20. Ez a nagy fordulatszámú, úgynevezett HIGH SPEED gép a legerősebb egyfázisú gép a Klindex modellek közül. Kis és közepes felületekhez a legideálisabb választás. A gép tömege nem haladja meg a 70 kg-ot, könnyen mozdítható, használata nem okoz gondot az alacsonyabb emberek számára sem.  Kisebb mérete ellenére a sebessége eléri az 1500 fordulatot nem több, mint egy perc alatt, ami hihetetlenül gyors polírozást, és rövid munkaidőt jelent. Fél méteres szélességben képes dolgozni a gép, hatékonyan kezeli a felületet, amíg a padló megfelelően fényes nem lesz. A gépben található 4 lóerős motor hajtja az egész szerkezetet, saját beépített elszívó rendszerrel rendelkezik, ami a hatékonyság növelésében játszik nagyon fontos szerepet. A közel 3000 Wattos motorerősség a megfelelő munkaminőség miatt szükséges.

  • Hercules 20

A Hercules 20 VS gép nagyon hasonló kialakítással rendelkezik, és közel ugyanannyit tud, mint a Tornado 20. Ezek a gépek szintén kisebb padlóterületekhez lettek kitalálva, annyi különbséggel, hogy a Hercules 20 szerszám sebessége 600-1600 fordulatot képes megtenni percenként, attól függően, hogyan van beállítva. Ha nincs szükség a kifejezetten nagy fordulatszámra, akkor kisebbre véve, kevesebb áramot fogyasztva lehet takarékosabb üzemmódra váltani.

  • Hurrikane 24

A Hurrikane 24 V.S HIGH SPEED gép a második legnagyobb padló polírozó berendezés címet érdemelte ki, 5 és fél lóerős motorral van beépítve. A padló polírozó tömege nem több, mint 75kg, ráadásul 610mm szélesen képes padlót polírozni. A szerszám sebesség 1000-1800 fordulatszámon pörög percenként.

  • Hurrikane 28

Utolsó és egyben legnagyobb polírozógépünk a Hurrikane 28 V.S HIGH SPEED gép. 150 kg-os össztömegével, 10 lóerős beépített motorjával és 710 mm-es szélességű polírozó felületével arra lett teremtve, hogy a legnagyobb, legszélesebb padlók újrapolírozásában és fényezésében kitűnő végeredményt nyújtson. Nagy súlya ellenére nagyon könnyen mozdítható, nem okoz gondot a padlón való tolása.

padló polírozógép ár
Ez a padló polírozó gép is készen áll arra, hogy felvegye a harcot a matt, fénytelen padlókon

Padló polírozó gép vásárlása a Klindextől


Azokon a helyeken, ahol esküvőket, eseményeket szerveznek, vagy akár színházi előadásra készülnek a padló lényeges szerepet tölt be minden alkalommal. Mivel különböző megvilágítást adnak neki, hogy minél élénkebb, elragadóbb legyen a látvány, ehhez a fényesre csiszolt padló illik a legjobban.

Ha nem csak egyszeri alkalommal szeretné valaki használni, akkor polírozógépet vásárol. A többszörös használat érdekében saját polírozógépet érdemes vásárolni, mivel ahol járnak, kelnek az emberek éjjel-nappal, a padló folyamatosan igen erőteljesen igénybe van véve, sajnos könnyen elvesztheti a fényét. A polírozógépek árai a különböző kiegészítők vásárlása miatt eltérhetnek.

Polírozógép ár


A szállodák, ahová az emberek luxusért és kikapcsolódásért járnak, vagy a különleges kastélyok, múzeumok, kiállítások, ahová kifejezetten nézelődni járnak, elengedhetetlen, hogy a padló kinézete is tükrözze a hely megjelenését. Ehhez a padlót fel kell polírozni. Ha valaki azt szeretné, hogy a padlóját gyorsan és egyszerűen fel tudja polírozni, és azt minél rövidebb idő alatt szeretné megtenni, polírozó gépet használ.  Ahhoz, hogy különböző méretű padlókhoz a megfelelő gépet válassza, kérje nyugodtan munkatársaink tanácsát. A polírozógép ár függ a gépeknek a típusától.

Keresse fel ügyfélszolgálatunkat telefonon, vagy írjon e-mailt az ajánlatkéréshez!

Elérhetőségeink

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása