Finomcsiszoláshoz és polírozáshoz

Bérelhető egytárcsás csiszológépek

Bérelhető Maxi Orbit
Bérelhető Maxi Orbit
Excenter mozágsú egytárcsás csiszológép finomcsiszoláshoz és polírozáshoz
Bérelhető Bella TOP
Bérelhető Bella TOP
Egytárcsás padlócsiszoló és polírozógép
Bérelhető Kroma
Bérelhető Kroma
Egytárcsás csiszológép
Bérelhető Tornado HIGH-SPEED gép
Bérelhető Tornado HIGH-SPEED gép
Nagysebességű polírozó gép
Bérelhető Lion 430
Bérelhető Lion 430
Nagysebességű polírozó gép

Bérelhető Egytárcsás Csiszológépek


Hatalmas munkaterületek vagy gyakori csiszolási munkálatok során érdemesebb beruházni az adott gépekre, azonban egyszeri felületkezeléshez érdemesebb lehet eleinte a padlócsiszoló gép kölcsönzés. Igaz ez abban az esetben is, ha még a kezdeti fázisban nincs meg a tökéletes csiszológép és szeretnénk többfélét is kipróbálni a csiszológép bérlés során.

padlócsiszoló gép bérlés kölcsönzés rugalmas feltételekkel
Polírozógép bérlés által a padlóelemek egyenetlenségei is szépen egy síkba csiszolhatók

Mikor éri meg jobban a csiszológép kölcsönzés?


  • Abban az esetben, ha kisebb munkaterületről van szó, vagy rövidebb időtartamú munkához van rá szükség, ekkor a csiszológép bérlés egy költséghatékony megoldás.
  • Előfordul, hogy tagoltabb a felcsiszolni kívánt felület, ahol a nagyobb területeken szélesebb gépekkel lehet jobban haladni, azonban a szűk helyekre nem férnek be. Ehhez viszont kisebb gép szükséges, legyen az például egy lépcső, így viszont már legalább két berendezésre lenne szükség. Egy kisebb és egy nagyobb padlócsiszoló gép kölcsönzés által azonban ez könnyűszerrel és olcsón megoldható.
  • Eltérőek lehetnek a padlófelületek, ami más csiszolótárcsákat, bizonyos esetekben más gépeket kívánnak meg, ilyenek például a régi- és újtípusú parketta vagy a hajópadló. 
  • Fapadló esetén szükséges felmérni annak szerkezetét, keménységét és mekkora igénybevételnek van kitéve, majd ehhez választani a legmegfelelőbb gépet csiszológép bérlés esetén. Ezáltal a puha vagy repedezett parketta is könnyen és eredményesen lesz kezelhető.

Padlócsiszoló gép bérlés a tökéletesen sima felületekért


Az elöregedett parketták is megmenthetők még akkor is, ha különböző bevonat is rajtuk maradt, mint a különféle ragasztók és műgyanták. Csiszológép kölcsönzés segítségével a csúnya maradékok egyszerűen eltávolíthatók és a fa felülete is szépen felfrissíthető. A száraz csiszolás során keletkező portól meglehetősen hatékonyan meg lehet szabadulni, hiszen az ipari porszívó közvetlenül csatlakoztatható a csiszológéphez, szükség esetén pedig egyszerre is megoldható a porszívó és padlócsiszoló gép kölcsönzés. Egy jól megválasztott egytárcsás csiszológéppel szinte gyerekjáték a munka, a felület egyenetlenségeit láthatóan simítja el és nem igényel nagy szakértelmet. Polírozógép kölcsönzés előtt érdemes minél pontosabban felmérni a munkaterület nagyságát és a padlózat minőségét, hogy ehhez mérten lehessen kiválasztani a legjobb csiszolótárcsát és gépet. Azért is lényeges jól megválasztani az optimális egytárcsás gépet csiszológép bérlés előtt, hogy több csiszolótárcsa segítségével, de egy géppel végig lehessen vinni a csiszolási folyamatokat.

üzembiztos jól karbantartott polírozógép bérlés kölcsönzés
Hotelek esetében is gyakori az esztétikus csiszolt padló, amely polírozógép bérlés által egyszerűen kivitelezhető

A padlócsiszoló gép bérlés előnyei


  • A polírozógép bérlés során biztosított berendezések lehet, hogy használtak, azonban ez biztosítja, hogy kiválóan működőképesek. Ezen felül a gépre csatlakoztatott csiszolótárcsák kopnak, amelyeket igény szerint ki lehet cserélni, akár többször is a padlócsiszoló gép kölcsönzés során.
  • Munkavégzést követően nem kell azon gondolkodni, hogy hová tegyük a nagyméretű berendezést, hiszen padlócsiszoló gép bérlés előtt és után is mi tároljuk a gépet.
  • A polírozógép kölcsönzés ára elenyésző az eredeti értékéhez képest, viszont kaució letétele szükséges, ami a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokat fedezi. Természetesen, ha rendeltetésszerűen van kezelve a polírozógép bérlés után visszajár a kaució is.
  • A padlócsiszoló gép bérlés mellett tartozékok és kiegészítő eszközök is kérhetők, mindezek kiválasztásában pedig segítséget nyújtunk, hogy a csiszolószerszám is tartósabb maradjon a polírozógép kölcsönzés során.

Polírozó- és padlócsiszoló gép kölcsönzés finomcsiszoláshoz és fényezéshez


Az igénybe vett, kopott padló nem csak esztétikátlan, hanem könnyebben koszolódik, a mélyedésekben jobban megragad a kosz, ezáltan nehezebb takarítani is. Irodaházakban, gyárakban gyakori a tükörfényű padló, amely segít csökkenteni a villanyszámlát, olyan mértékben képes visszaverni a világítás fényét. Polírozógép kölcsönzés által újra tökéletesen fényessé varázsolható bármilyen padlófelület, pláne egy kis fényezés rásegítéssel.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!