Egytárcsás gépek

TRIPLE K
TRIPLE K
egy gépben háromszoros hatékonyság
KROMA, egytárcsás padlóápoló gép (4 LE)
KROMA, egytárcsás padlóápoló gép (4 LE)
egytárcsás polírozó és takarító gép
UNIKA, egytárcsás padlóápoló gép (1,7 LE)
UNIKA, egytárcsás padlóápoló gép (1,7 LE)
egytárcsás polírozó és takarító gép
ROCKY, egytárcsás padlóápoló gép (1,5 LE)
ROCKY, egytárcsás padlóápoló gép (1,5 LE)
egytárcsás polírozó és takarító gép
MAXI ORBIT, egytárcsás padlóápoló gép
MAXI ORBIT, egytárcsás padlóápoló gép
egytárcsás polírozó és takarító gép (ÚJ)
FUTURA, egytárcsás padlóápoló gép (3 LE)
FUTURA, egytárcsás padlóápoló gép (3 LE)
egytárcsás polírozó és takarító gép
MaxiQuadra, négyzetes rezgőcsiszoló
MaxiQuadra, négyzetes rezgőcsiszoló
rezgő csiszológép kő padlókhoz
MINI ORBIT, egytárcsás padlóápoló gép
MINI ORBIT, egytárcsás padlóápoló gép
egytárcsás polírozó és takarító gép (ÚJ)

Egytárcsás csiszológépek, súrológépek és takarítógépek


A Klindex gyár egytárcsás gépei között mindenki megtalálja a neki megfelelő gépet! A kinálatunkban megtaláhatóak a takarító-, illetve polírozó egytárcsás gépek, HIGH-SPEED gépek, továbbá olyan egytárcsás gépek amikre bolygóművet is tudunk rakni. A rengeteg kiegészítőnek köszönhetően a Klindex egytárcsás gépek felhasználási lehetősége "végtelen".

egytárcsás súrológép széles választékban

A Klindex innovatív egytárcsás súrológép modelljei lehetővé teszik az egyszerű és kényelmes, mégis gyors és hatékony munkavégzést, legyen szó bármilyen típusú padlózatról. A produktivitáshoz hozzájárul a berendezés generálta magas frekvenciájú rezgés is, melynek köszönhetően minimális erőbefektetéssel érhető el maximális eredmény, hiszen drasztikusan csökkenti a gépkezelő fáradtságát még a legfárasztóbb munkák esetében is. A hagyományos modellekkel szemben egyszerűbb a Klindex egytárcsás takarítógép megtartása, ami nagyobb munkafelületeknél mutatkozik meg igazán, ugyanis általa növelhető a termelékenység. 

A Klindex egytárcsás súrológép modellek elképesztően sokoldalú alkalmazási lehetőségeinek köszönhetően az eltérő típusú felületeken egyaránt jól használhatóak. A modern technológiai fejlesztéseknek köszönhetően nem csupán a felszerelt kefék forgása tisztítja a padlót, hanem a gép által generált rezgő mozgás (akárcsak a MINI vagy MAXI ORBIT padlóápológép esetében) is hozzájárul a hatékony tisztításhoz. Számos egytárcsás takarítógép gond nélkül applikálható minden típusú padlón, legyen az csiszolt beton, márvány, csempe vagy éppen kényes faparketta. Rengeteg kiegészítővel és tartozékkal felszerelhető berendezések, így az egytárcsás súrológép a bolygóműves csiszológépekre szánt gyémántszerszámokkal is ellátható, ezáltal az egytárcsás csiszológép feladatát is képes betölteni. Egyaránt alkalmasak tisztításra, fényezésre, impregnálásra, polírozásra, kristalizálásra vagy éppen mikrocsiszolásra, hogy egy géppel számos feladatot el lehessen végezni.

Mit tud egy egytárcsás súrológép?


A Klindex takarítógépei mindennapos használatra lettek tervezve, hiszen könnyed kezelésük és irányíthatóságuk mellett nem megterhelő velük a munkavégzés, ennek ellenére eredményesen tisztítják a különböző felületeket. Bolygóműves erőátvitelének és stabil nyélrögzítésének köszönhetően hatékonyan birkózik meg a szennyeződésekkel, valamint plusz súllyal is növelhető tömegük, hogy biztosan eltávolítsák a legmakacsabb foltokat is. A Klindex egytárcsás súrológép modelljei alacsony zajszinttel működnek, így kiválóan alkalmasak irodaházak vagy akár kórházak napi szintű karbantartására. Az integrált víztartályba nemcsak víz, hanem különböző tisztítószerek vagy impregnáló anyag is kerülhet, hogy minden felület megkapja a megfelelő kezelést mindössze egy géppel. Az egytárcsás takarítógép kiegészítői, pad-jei és keféi szerszámok nélkül is biztonságosan cserélhetőek, ezzel is maximalizálva a berendezés hatékonyságát.fényes padló egytárcsás csiszológép segítségével
A fényesre polírozott padló nemcsak esztétikus, de rendkívül higiénikus is, mert nem reked meg a szennyeződés a felületen

Bemutatjuk a MAXI termékcsaládot!


Az ebbe a termékcsaládba tartozó egytárcsás súrológép modellek olyan roto-orbitális mozgással bírnak, amely kétfajta mozgást ötvöznek: egyrészt körkörösen forognak, másrészt pedig rezgő mozgást is végeznek. Ezáltal rengeteg időt spórolhatunk, ugyanis nincs szükség rá, hogy többször is végigmenjünk ugyanazon a felületen a gép hatékony tisztítómunkájának köszönhetően. A speciális mozgás ellenére a berendezés könnyen kezelhető, stabilan irányítható komfortos kezelőkarjának és nagy hátsókerekeinek jóvoltából. Mindössze egy géppel egyszerre kivitelezhető a különböző padlófelületek alapos kefés- vagy pad-del történő tisztítása, akár napi szinten is. Víztartályába keverten adagolható víz, tisztítószer vagy impregnálószerek, amely aztán ugyanazzal az egyszerűséggel vihető fel a padlóra. A MINI ORBIT gépet kis méretéből és könnyű súlyából adódóan kisebb padlófelületekhez, akár otthoni használatra ajánljuk, míg a MAXI ORBIT padlótisztító gépet robosztus kialakításából adódóan nagyobb beltéri használatra javasoljuk. Az egytárcsás csiszológép ár természetesen méretükből adódóan eltérő, ár-érték arányban azonban igazán kedvezőek.

Külön figyelmet érdemel a MAXI QUADRA rezgő egytárcsás csiszológép, amely négyzetes kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik az élekhez és sarkokhoz. Nagy munkaszélességű, terjedelmes kialakítású, ám ennek ellenére könnyen kezelhető bármilyen felületről is legyen szó. Ez a fajta egytárcsás csiszológép nem alkalmas durvacsiszolásra, azonban kisebb finomcsiszolási folyamatoknál, polírozásnál és gyémántpad-es felújítási munkálatoknál professzionális eredményt biztosít. A kezelendő felületektől (beton, márvány, kő) függően szükséges megválasztani a kiegészítőket és segédanyagokat, de kiválóan alkalmas linóleum vagy műgyanta padlók alapos tisztítására is.

Padlóápoló gépek kis- és nagy felületekhez


A padlófelületek tisztításához érdemes a felület nagysága alapján is megválasztani a megfelelő berendezést, hiszen egy kisebb irodaház és egy nagyobb üzem karbantartása között hatalmas különbség lehet, ettől függően változik az egytárcsás csiszológép ár is. A FUTURA egytárcsás padlóápoló gép változtatható fordulatszámának és széles munkaszélességének köszönhetően alkalmas nagyobb felületek tisztítására és kezelésére. Ezzel egy súlycsoportban találhatóak a KROMA gépek, azonos munkaszélességgel, azonban bivalyerős motorja által a legerősebb egytárcsás berendezések táborát erősítik. Ezeknél kisebb tömegű és azonos munkaszélességű gépek a ROCKY és az UNIKA, melyek fix fordulatszámon pörögve képesek hatékonyan takarítani, illetve polírozni. Egyedi megjelenése által, de pozitív értelemben kilóg a sorból az új KLINDEX TRIPLE K takarítógép, amely kinézetéből és nevéből adódóan is azt sugallja, hogy háromszoros hatékonysággal rendelkező gépről van szó. Három egytárcsás gépet egyesítve lett létrehozva egy olyan polírozó- és takarítógép, amely állítható fordulatszámú szabályozással rendelkezik, illetve egyetlen kezelőszemély is képes könnyedén működtetni. Víztartállyal felszerelt egytárcsás gép, amely kefés és pad-es takarításra használható, de gyémántpad-del felszerelve felújítási munkálatokra is alkalmazható.


 
Egytárcsás takarítógép, a maximális tisztíságért
KLINDEX TRIPLE K a háromszoros hatékonyságú tisztításért

Olyan multifunkciós, egytárcsás gépet szeretne, amely számtalan kiegészítővel rendelkezik, ezáltal pedig többféle munkafolyamat is végezhető általa? Jó helyen jár, hiszen a KLINDEX gépek egytől-egyig használhatóak felújításra, polírozásra és tisztításra is, emellett pedig az általunk kínált egytárcsás csiszológép ár tekintetében is igen kedvező!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!