Takarítógépek

365R Minispeed
365R Minispeed
Takarítógép
Compact Bull 430-500
Compact Bull 430-500
Takarítógép
Bull 500 - 610
Bull 500 - 610
Takarítógép
Spartakus 660
Spartakus 660
Takarítógép
Stile 700 - 800
Stile 700 - 800
Takarítógép
Maxi Bull 700 - 800
Maxi Bull 700 - 800
Takarítógép

Ipari takarítógép, felmosógép


A takarítás mindig is egy szükséges rossz volt az emberek életében, amelyet próbálunk minél rövidebb idő alatt, de annál hatékonyabban megoldani. Nem csak otthon, hanem a munkahelyi irodákban, bevásárló üzletekben, a sok csillagos szállodákban, az élelmiszeripari szektorban, a nehézipari raktárakban és a nagy ipari gyárakban is nagyon fontos a tisztaság, mind esztétikailag, mind egészségügyi szempontból. Nem kizárólag esztétikailag lényeges perspektíva a tiszta padló, hanem munkavédelmi szempontból is elengedhetetlen aspektus, valamint a padló élettartamát is jelentősen megnöveli, ha jól karban van tartva. A takarításnak elengedhetetlen része, hogy minél gyorsabb idő alatt lehessen véghez vinni és hogy a lehető leghatékonyabb legyen. Kulcsfontosságú a munka végén a minőség, a padló a fényessége és karcmentessége.

Napjainkban már nem a felmosóval kell küszködni, hanem erre a célra lettek kialakítva a speciális, nagy teljesítményű takarítógépek. Ezek az ipari gépek ahhoz szükségesek, hogy a megfelelőt kiválasztva az minőségi munkavégzést tudjon biztosítani. Szinte mindenki arra törekszik, hogy a legmegfelelőbb géppel rendelkezzen a padló alapos tisztításához. Amikor a legoptimálisabb ipari takarítógép kiválasztásában gondolkozunk, fontos azt eldönteni, hogy álló vagy ülő helyzetben szeretnénk használni.


ipari takarítógép árak mindenre kiterjedően

De mit tudnak ezek a takarítógépek alapjáraton?


Ezek az felmosógépek nagy felületekhez lettek kitalálva, amihez elengedhetetlen a strapabírás és a meghibásodásmentes működés. A rosszul megválasztott mosószerek sok mindent szétmarhatnak, de minden Klindex ipari takarítógép a mosószereknek ellenálló polikarbonát burkolattal rendelkeznek, ezért hihetetlenül masszívak.

  • Mindegyik felmosógép kerete rozsdamentes acélból vagy alumínium keretből készült.
  • A gépeknek több évig kell a munkát bírniuk, így nagyméretű, hosszabb ellenállású motorokkal kerülnek gyártásra.
  • Robosztus méretük ellenére könnyen mozdíthatóak, egyszerű általuk a munkavégzés, ezért a személyzet bármely tagja könnyedén képes lesz azt kezelni.

Mindegyik ipari takarítógép gyárilag beépített akkumulátort tartalmaz, ami egy nagyon fontos szempont és érdemes megfontolni vásárláskor, ugyanis hihetetlenül megkönnyíti a használatot. Az áram nélküli helyiségekben nem kell még a hosszabbítóval is gyötrődni, valamint nem akadunk bele minden egyes alkalommal a vezetékbe, nem kell folyton felemelni, kerülgetni. A kábelhasználat nem minden esetben jelent gondot, viszont egy nagyobb épületben, raktárban, áruházban nem lesz elég hosszú a vezeték, ráadásul, hogy ha más is jelen van, könnyedén felbukhat benne, baleset történhet és ezt a veszélyforrást is szeretnénk kiküszöbölni.

Milyen kiegészítőkkel használható a Klindex által forgalmazott ipari takarítógép?


A takarítógépek könnyedén használhatóak a normál takarító kefékkel, emellett alkalmazhatóak különféle pad-ekkel, amelyek szintén megtalálhatóak az webáruházunkban, ezenkívül kompatibilisek az általunk forgalmazott gyémánt korongokkal is. Ilyen például a Supershine Soft és a Supershine Plus gyémántos pad, amely márvány és mészkő padlók felújításához készültek. Ezek a cserélhető korongok a karcok eltávolításában jelentősek, ezen belül van matt, selyemfényű és tükörfényű megjelenése is, éppen az adott stílushoz megfelelően. Az Elica forradalmi gyémántkorong használható vizes és száraz technológiával is betonon, márvány padlón, öntött padlón és egyéb természetes kövekhez. Bármilyen típusú padlón helytállnak, illetve a különböző igényektől függően változnak ezek az ipari takarítógép árak.

Melyik lehet a legjobb takarítógép az Ön számára?


A takarítógépek különleges termékkategóriába tartoznak, például vannak az ipari porszívók, a száraz-nedves porszívók és a nagyobb multifunkcionális gépek. Az ipari környezethez szükséges robosztus felépítésű ipari takarítógép segít a gyorsabb és könnyebb munkavégzésben, alapvetően a padló takarítására szolgálnak, de más feladatokat is képesek ellátni. Elengedhetetlen a legalkalmasabb takarítógép kiválasztásában tehát, hogy gyalog kíséretű takarítógépet keresünk vagy ráülős gépet. Alapvető kérdés az is, hogy mennyire van szükségünk nagy takarítógépre, ugyanis kisebb üzletekbe nem a megfelelőbb a ráülős gép.

ipari takarítógép árak és felmosógép árak
Kisebb területeken hatékonyabban lehet dolgozni gyalog kíséretű gépekkel

Gyalog kíséretű, kisebb területekre alkalmas felmosógép:

Legkisebb ilyen padlósúroló gépünk a 365R Minispeed padlósúrológép, olyan akkumulátorral felszerelt kisgép, ami ezer négyzetméternyi padlóterületet takarít fel óránként. Ez a könnyű súlyú felmosógép kellőképpen kis helyekre is befér, emellett az ára is alacsonyabb más egyéb ipari takarítógép árak mértékéhez képest. Akkumulátor nélkül mindössze 47 kg, akkumulátorral 67 kg-ot nyom, melynek használati ideje körülbelül 90 perc. A takarítógép kefe szélessége 350 mm, vagyis az apró kefeszálak 35 cm szélesen tisztítják meg a talajt. Tehát összességben nagyon szépen tisztít, mélyreható takarítást végez, gyorsan végezhető el vele nagy mennyiségű munka, rendkívül könnyen mozdítható, valamint szívómotorja nagy erősséggel bír és nem utolsó sorban eme takarítógép ár igen kedvező.

Ennél egyel nagyobb gyalog kíséretű gépünk a Compact Bull 430-500. Ez a két felmosógép nagyban hasonlít az előzőleg említetthez, de tisztítási szélessége már fél méter széles, 1400-1600 négyzetméternyi területet tisztít meg óránként és az akkumulátor használata három és fél óra. Súlya 67-70 kg, illetve ezek a takarítógépek is kisebb területekre vannak tervezve és könnyedén mozdíthatóak és használhatóak, viszont nagyobb teljesítménnyel bírnak, melyet méretük is tükröz. A Compact Bull 430 és Compact Bull 500-as gépek összességében nagyon szépen tisztítanak, jó szívóerővel rendelkeznek, illetve súlyuk is kedvező, megfelelőek kisebb területek feltakarítására, például kisebb boltokban, hotelekben, irodákban.

Gyalog kíséretű takarítógépek közepes területre:

Nagyobb szállodákban, raktárakban már lehet nem lesz elegendő egy kis méretű 365R Minispeed, de a nagyobb gépek tekintetében a Bull 500-610 tisztítógép kiváló alternatívaként szolgál. Bármilyen típusú padló és közepesen nagyméretű felületek napi tisztításához tervezett felmosógép. Kemény és rugalmas felületeken egyaránt tökéletes eredményt produkál. A Bull 610-es modellnek két kisebb keféje van, így a tisztítási szélesség 610 mm-t is eléri. Ha ezeknél viszont még szélesebb súrolókefékre van szükségünk, a Maxi Bull 700-800 gép nekünk lett kitalálva. Ezek már az igazán nagy ipari takarítógép csoportjába tartoznak, súlyuk 140 kg. A dupla kefe együtt a 700 mm-t éri el, a padló tisztítási terület 2600 négyzetméter óránként. Másfél méter hosszú, több, mint egy méter magas és majdnem egy méter széles gépről van szó.legjobb takarítógép típusok
Válogasson a hosszú órákon át komfortosan vezethető ráülős takarítógépeink közül!

Ráülős ipari takarítógép kifejezetten nagy területekhez:

Az eddigi csúcskategóriás gépeinken túl léteznek még nagyobb és még robosztusabb modellek, amelyek kifejezetten az óriási bevásárlóközpontokhoz, hipermarketekhez lettek tervezve, ez a következő két gép el fogja érni a kívánt hatást.  A Spartakus 660 tisztítógép az egyik legkényelmesebb felmosógép a többi takarítógéphez képest, kipárnázott ülőhellyel kialakítva. Csak be kell kapcsolni, rá kell ülni és a takarítás máris egyszerűvé és kényelmessé válik. Ahogy a gyalog kíséretű gépeink esetében, úgy a ráülős takarítógépek burkolata is ellenáll a mosószereknek, rozsdamentes acél vagy alumínium kerettel lettek kialakítva a hosszabb élettartam érdekében. Egy akkumulátor használattal akár három és fél órán keresztül üzemeltethetjük folyamatosan. Tisztítási szélessége kétszer 330 mm, tehát 660 mm szélesen mossa és súrolja a padlót. Utolsó és egyben a két legnagyobb ipari takarítógép modellünk a Stile 700 és Stile 800 felmosógépek. Ez a két hihetetlenül robosztus gép eléri 270-280 kilogrammot is akkumulátor nélkül. A három kerék lehetővé teszi a könnyed fordulást és a baleset elkerülése érdekében ki és bekapcsolható lámpákkal vannak felszerelve. A különböző nagyságú termékekhez különböző takarítógép ár is tartozik, mindenki igényéhez megfelelően.

A Klindex takarítógépek kiváló minősége a több, mint 30 éves tapasztalatnak köszönhető, egyszerű alkalmazhatóságuk és megbízható működtetésük szintén ezt bizonyítja.

Ipari takarítógép árak a Klindexnél


Nagyon sok takarító készülék található a weboldalunkon, és sok különböző tulajdonság teszi mindegyiket egyedivé, különlegessé. A közülük való választás nem a legegyszerűbb dolog, hiszen mindegyik gép a maga módján a legjobb választás, de azért igyekszünk ezzel a leírással megkönnyíteni mindenki döntését. 

A gépek ára elég sok mindentől függhet. Ilyen például az, hogy ráülős vagy gyalogkíséretű gépről van szó, hogy kicsi vagy nagy területre lett a szánva, és hogy mekkora a teljesítményük. Általában az áruk egyenlő arányban nő a méretükkel és súlyukkal. Ha szimpatikusnak talál egy készüléket, akkor ne habozzon, keressen minket bátran akár személyesen, akár e-mailben. Hívjon telefonon, vagy írjon üzenetet. Munkatársaink már várják hívását!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legjobb minőségű takarítógépek a Klindextől


Ezek a weboldalon található gépek egyszerűen már megkérdőjelezhetetlenül beletartoznak a csúcskategóriás gépek közé. Professzionális és modern a felépítésük mellett használatuk és mozgatásuk egyszerű, ennek köszönhetően használóik gyorsan és könnyedén megbarátkozik velük a munka során. Sok éves tapasztalattal rendelkező tervezők készítették, azoknak az embereknek, akik szeretnének hosszú évekig használni egy gépezetet. Mindegyik gép egyben felmosógép is. Egyszerre szívja fel a felesleges piszkot a földről és egyszerre mossa is fényesre a padlót. Különleges Klindex takarítószerekkel még tovább megőrizheti a padló szépségét és minőségét.

A ráülős takarítógép általános szerepe


Biztosan nagyon sok ember szeretné volna leegyszerűsíteni a takarítással járó munkafolyamatot, és mi sem lenne jobb dolog, ha közben kényelmesen ülhetnénk is. Ez úgy valósítható meg, hogy ha magára a készülékre építünk egy ülést, ami hosszútávon is kényelmes és komfortos, amíg alapos munka folyik alatta. Egy óriási gépet pedig igazán fárasztó lenne egész nap tolni vagy húzni magunk után. A modern technológia pont ezért fejlesztette ki a ráülős takarítógép különböző fajtáit, hogy mindenki kedve szerint választhasson belőlük.

Ilyen például a Spartakus 660 és a Stile 700 és Stile 800-as verziója is. Mindegyik gép igazi óriás és hihetetlenül nagy területet képes rövid időn belül felporszívózni és felmosni. Szívóerejük is bámulatos, hiszen 550 és 440 Wattos teljesítményük mellett óránként akár 3200-4400 négyzetméternyi területet képes feltakarítani.

Takarítógépek

Amiért szeretjük az ipari felmosógép használatát


Az ipari készülékek ugyebár sokkal erőteljesebbek és megbízhatóbbak a legtöbb tévéreklámban látott társaiknál, hiszen ezen gépek a fejlesztői elsősorban a minőségre mennek, valamint hosszútávú és célú felhasználásra. Olyan használóknak lett kitalálva, akik nagy változást szeretnének elérni rövid időn belül. Beépített motorral vannak felszerelve, ez a könnyed mozgathatóságot biztosítja és azt, hogy ne kelljen a kábellel bajlódnunk. Nincs szükség így hosszabbító kábelre sem, ami nagy területek feltakarításánál hatalmas előny lehet. 

Ezek a szupermodern gépek nem csak felmosni és felporszívózni tudnak. Polírozni, fényezni is könnyedén lehet velük, hiszen rengeteg kiegészítővel használhatóak. Ilyen például a Supershine Soft és Supershine Plus gyémántfejes pad, amelyek a különleges márványok és mészkövek felújításához lettek kitalálva. Egy ilyen gép nem csak egy egyszerű takarítógép, ez a takarításnak egy új, kényelmes lehetősége.

Hol alkalmazzunk felmosógépek ipari változatait?


Nagyon sok helyen lehet egy fantasztikus gépet használni, de hol van legjobb döntés? A 365R Minispeed padlósúrológépünket kisebb irodákba, szállodákba javasolnánk, hiszen óránként ezer négyzetméternyi területet képes feltakarítani. Ez nem a legnagyobb, de nem is számít kevésnek, sőt! A Compact Bull gépek fél méter szélesen képesek takarítani, ami közepes méretű boltokban, kisebb hotelekben, gyárakban, raktárakban jó választás lehet használni. A Bull takarító készülékek már tökéletesen helytállnak nagyobb szállodákban, esetleg raktárakban vagy gyárakban. A Maxi Bull, Spartakus és Stile gépek azok, amelyek a nagy ipari gépek közé tartoznak, súlyuk, magasságuk és teljesítményük is tökéletesen mutatja. Dupla tisztítókeféjük van, óránként 2600 négyzetméternyi területet takarítanak meg. Őket már nagy raktárakban, gyárakban, bevásárló központokban és plázákban érdemesebb használatba venni. Ha valamelyik gép felkeltette érdeklődését keressen minket és kérjen ajánlatot.

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása